Δωρεάν αποστολή
Κατάλογος| ατμός νικοτίνης| iget 4000+ ρουφηξιές| iget θρύλος| IGET vape legend - 4000 ρουφηξιές LDRXX614 πάγος φράουλα ροδάκινο

IGET vape legend - 4000 ρουφηξιές LDRXX614 πάγος φράουλα ροδάκινο

Μοντέλο: : LDRXX614

Κανονική τιμή Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη
Εκπτώσεις ποσότητας μη διαθέσιμες ...
Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη
powerby cards

iget legend peach strawberry ice 4000 puffs ατμού μίας χρήσης

iget legend peach strawberry ice συσκευή μίας χρήσης είναι μια άψογα αριστοκρατική συσκευή με το μεταλλικό σώμα και το εργονομικό επιστόμιο. ολόκληρο το σώμα του είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, διατηρώντας τις γεύσεις σε υψηλά πρότυπα. Κάθε συσκευή iget ενισχύει 4000 + τζούρες με μερικές από τις πιο φρουτώδεις και αυθεντικές γεύσεις. Αυτό που ξεχωρίζει το iget από το υπόλοιπο πλήθος είναι η εξαιρετική του αίσθηση και οι νόστιμες γεύσεις.

iget legend χαρακτηριστικά:

- χωρητικότητα: 12,0ml

- αριθμός ρουφηξιών: 4000+

διαθέσιμη γεύση:

- aloe mango cantaloupe vape

- blackberry ice vape

- blueberry blackberry ice vape

- blueberry raspberry grape ice vape

- cola lemon soda vape

- grape ice vape

- lush ice vape

- mango banana ice vape

- orange melon vape lemon

- passionfruit mango ice vape

- φρούτο του πάθους πεπόνι ice vape

- ροδάκινο γκουάβα strawberry ice vape

- peach pineapple lime vape

- lemo καρπούζι ανανάn ice vape

- ροζ lemon orange ice vape

- απλό καφέ vape

- raspberry watermelon vape

- strawberry kiwi ice vape

- strawberry watermelon vape

- καρπούζι ακτινίδιο ρόδι vape

- όταν η παραγγελία συσκευαστεί, θα σας στείλουμε έναν αριθμό παρακολούθησης.

η συσκευή μιας χρήσης iget legend είναι η πιο προηγμένη συσκευή που διαθέτει ακόμη 4000+ ρουφηξιές. είναι μια άψογα αριστοκρατική συσκευή με το μεταλλικό σώμα και το εργονομικό επιστόμιο. ολόκληρο το σώμα του είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, διατηρώντας τις γεύσεις σε υψηλό επίπεδο.

χαρακτηριστικά:

- 1 x iget legend συσκευή μιας χρήσης- καθαρό βάρος: 62g- προ- φορτισμένο, απλά ρουφήξτε τη συσκευή για να ενεργοποιήσετε- έως και 4000+ εισπνοές ανά μίας χρήσης- συμπαγές, ελαφρύ και φορητό

το iget legend vape ένα βελτιωμένο μοντέλο που βασίζεται στη σχεδίαση του βασιλιά iget που παράγει μεγαλύτερα σύννεφα και γεύση. τώρα έρχεται σε μια παραλλαγή 4000 ρουφηξιών, η κομψή σχεδίασή του και το βελτιωμένο στόμιο προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία. ο μύθος του iget έρχεται σε 20 γεύσεις: αλόη μάνγκο cantαλούπε, πάγος βατόμουρου, πάγος βατόμουρου βατόμουρου, πάγος βατόμουρου βατόμουρου, σόδα κόλα λεμόνι, πάγος σταφύλι, πλούσιος πάγος, μπανάνα μάνγκο, πορτοκαλί πεπόνι λεμόνι, πάσινφρουτ μάνγκο πάγος, πάσινφρουτ πεπόνι πάγος, ροδάκινο γκουάβα φράουλα, καρπούζι λεμόνι ανανά, καρπούζι λεμόνι ανανά, πορτοκάλι, απλός καφές, βατόμουρο καρπούζι λεμόνι, ακτινίδιο φράουλα, καρπούζι φράουλα και καρπούζι ρόδι ακτινίδιο

iget legend grape ice δεν χρειάζεται εισαγωγή η γεύση σταφυλιού πάγου είναι σίγουρα μια από τις πιο δημοφιλείς γεύσεις στην αγορά.

p>

- aloe mango cantaloupe vape

- blackberry ice vape

- blueberry blackberry ice vape

- βατόμουρο βατόμουρο σταφυλιού ice vape

- cola lemon soda vape

- grape ice vape

- πλούσιος πάγος vape

- μανγκό μπανάνα ice vape

- πορτοκαλί πεπόνι lemon vape

- passionfruit mango ice vape

- πάθος ατμίσματος με πεπόνι του πάθους

- ατμός πάγου με φράουλα με ροδάκινο γκουάβα

- ατμιστής λάιμ ανανά ροδάκινου

- pανανάς καρπούζι με λεμόνι ice vape

- ροζ πορτοκαλί λεμόνι ice vape

- απλό ατμό καφέ

- βατόμουρο καρπούζι με λεμόνι

- ατμός πάγου ακτινίδιο φράουλας

- ατμιστής καρπούζι με φράουλα

- ατμιστής ακτινιδίου καρπούζι με ρόδι

- ο χρόνος αποστολής είναι εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

- όταν η παραγγελία συσκευαστεί, θα σας στείλουμε έναν αριθμό παρακολούθησης.

η συσκευή μιας χρήσης iget legend είναι η πιο προηγμένη συσκευή που διαθέτει ακόμη 4000+ εισπνοές. είναι μια άψογα αριστοκρατική συσκευή με το μεταλλικό σώμα και το εργονομικό επιστόμιο. ολόκληρο το σώμα του είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, διατηρώντας τις γεύσεις σε υψηλό επίπεδο.

χαρακτηριστικά:

- 1 x iget legend συσκευή μιας χρήσης

- Καθαρό βάρος: 62 g

- προφορτισμένο, απλά ρουφήξτε τη συσκευή για ενεργοποίηση

- έως και 4000+ εισπνοές ανά μία χρήση

- συμπαγές, ελαφρύ, και φορητό

the iget legend vape ένα βελτιωμένο μοντέλο που βασίζεται στη σχεδίαση του βασιλιά iget που παράγει μεγαλύτερα σύννεφακαι γεύση. τώρα έρχεται σε μια παραλλαγή 4000 ρουφηξιών, η κομψή σχεδίασή του και το βελτιωμένο στόμιο προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία. ο μύθος iget έρχεται σε 20 γεύσεις: πεπόνι μάνγκο αλόης, πάγος βατόμουρου, πάγος βατόμουρου βατόμουρου, σταφύλι με βατόμουρο, σόδα κόλα λεμόνι, πάγος σταφυλιού, πλούσιος πάγος, μπανάνα μάνγκο, πορτοκαλί πεπόνι λεμόνι, πάσινφρουτ μάνγκο πάγος, φρούτο του πάθους πάγος φράουλα, ανανάς καρπούζι λεμόνι πάγος, ροζ λεμόνι πορτοκάλι, απλός καφές, βατόμουρο καρπούζι λεμόνι, ακτινίδιο φράουλα, καρπούζι φράουλα και καρπούζι ακτινίδιο ρόδι

iget legend grape ice δεν χρειάζεται εισαγωγή η γεύση του πάγου σταφυλιού είναι σίγουρα μία από τις οι πιο δημοφιλείς γεύσεις της αγοράς.

χαρακτηριστικά:

- 1 x ατμιστής iget legend σφραγισμένο σε αεροστεγές περιτύλιγμα και κουτί

- 4000 ~ τζούρες

p>

- 12 ml e-liquid

- έτοιμο για χρήση από το κουτί χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση

- εύκολο στο πιάσιμο, σχεδίαση τέλεια φόρμα για κάθε μεγέθους χέρι

- απλή ενεργοποίηση πυρκαγιάς σχεδίασης

- μεγάλο varμια σειρά από γεύσεις με πολλές νέες γεύσεις

- νέο μοντέλο με καλύτερο σχεδιασμό

Νέα διαδικασία αποστολής και ειδοποιήσεις παρακολούθησης

 

Είμαστε περήφανοι που επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας γρήγορα, με τις περισσότερες παραγγελίες να φεύγουν από τις εγκαταστάσεις μας σε λιγότερο από 24 ώρες. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 72 ώρες. Χρησιμοποιούμε ένα αξιόπιστο δίκτυο αποστολής για αλληλογραφία vape για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας.

 

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα λάβετε τη μέθοδο αποστολής και τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και τον τοπικό πάροχο υπηρεσιών. Ένα email παρακολούθησης θα σας αποσταλεί αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας στις εγκαταστάσεις μας.

 

*Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι χρόνοι διέλευσης είναι εκτιμήσεις και δεν περιλαμβάνουν Σαββατοκύριακα ή αργίες.

 

Εάν βρίσκεστε στο μεσοδυτικό ή ανατολικό μισό των ΗΠΑ, η παραγγελία σας μπορεί να υποβληθεί σε διαδικασία αποστολής σε 2 βήματα.

 

Για να βελτιστοποιήσετε την εξοικονόμηση πόρων και να εξοικονομήσετε έξοδα αποστολής, σκεφτείτε να αγοράσετε την παραγγελία σας χύμα.

 

PUDOpoint - Επιλογή παραλαβής σε τοπική επιχείρηση

 

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την PUDOpoint για να προσφέρουμε έναν βολικό και ασφαλή πάγκο παραλαβής σε μια τοπική επιχείρηση κοντά σας!

 

Η ομάδα μας θα αποστείλει το πακέτο σας στην τοποθεσία PUDO που έχετε επιλέξει στο ταμείο με βάση την αναζήτηση Ταχυδρομικού Κώδικα. Μόλις η παραγγελία παραδοθεί στην τοποθεσία της επιχείρησης, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email ότι είναι έτοιμη για παραλαβή με τη διεύθυνση τοποθεσίας, τον αριθμό παραγγελίας και τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

 

Μπορείτε να παραλάβετε πακέτα την ώρα και το μέρος που σας βολεύει χωρίς να ανησυχείτε για τα πακέτα που έχουν μείνει στην πόρτα σας ενώ είστε έξω!

 

Κάλυψη νέας υπηρεσίας

 

Μπορεί να δείτε ότι δεν είμαστε σε θέση να αποστείλουμε σε ορισμένους από τους πελάτες μας, κυρίως λόγω υλικοτεχνικού περιορισμού ή έλλειψης τοπικής υπηρεσίας μεταφορέα σε ορισμένες περιοχές στις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Ωστόσο, το δίκτυο αποστολών μας με 20+ τοπικούς τοπικούς μεταφορείς επεκτείνεται κάθε εβδομάδα, γι' αυτό εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε ξανά!

 

Εάν δεν είμαστε σε θέση να στείλουμε στον προορισμό σας, θα ειδοποιηθεί κατά το ταμείο. Φροντίστε να ελέγξετε τον Έλεγχο Ταχυδρομικού Κώδικα και να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις. Επιπλέον, επικοινωνήστε μαζί μας αργότερα, καθώς προσθέτουμε κάλυψη υπηρεσιών κάθε εβδομάδα.

 

Απαιτείται υπηρεσία υπογραφής ενηλίκων

 

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή δικαιοδοσία και τους νόμους, για όλες τις ταχυδρομικές παραγγελίες vape θα απαιτείται η χρήση της Επιβεβαίωσης Υπογραφής Ενηλίκων (21+) κατά την παράδοση για πακέτα που περιέχουν προϊόντα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Για να λάβετε αυτό το πακέτο, ο παραλήπτης πρέπει να επιδείξει στον υπάλληλο παράδοσης ένα κατάλληλο έντυπο κρατικής ταυτότητας με φωτογραφία για επιβεβαίωση ηλικίας.

 

Η υπηρεσία Adult Signature απαιτεί μια επιπλέον χρέωση 7 $ και οι τιμές θα αντικατοπτρίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Εάν είναι πιο βολικό για εσάς, μπορούμε να στείλουμε τα ατμιστικά σας σε μια επαγγελματική διεύθυνση. Δεν είναι δυνατή η αποστολή σε ταχυδρομικές θυρίδες.

 

Χρονοδιαγράμματα αποστολής και χειρισμού

 

Μπορεί να χρειαστούν 24 έως 72 εργάσιμες ώρες για την επεξεργασία προτού αποσταλεί για όλες τις παραγγελίες. Μετά την περίοδο επεξεργασίας, θα αποσταλεί αυτόματα ένα email παρακολούθησης στον πελάτη για να επιβεβαιώσει ότι το πακέτο βρίσκεται στα τελικά στάδια εκπλήρωσης. Ο τρόπος αποστολής και οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης θα παρέχονται κατά το ταμείο, ανάλογα με την τοποθεσία σας.

 

Διεθνή πακέτα - Δεν υπάρχει διαθέσιμη εκτίμηση, η παρακολούθηση θα δείξει κίνηση από τις εγκαταστάσεις μας και, στη συνέχεια, μόλις φτάσει στη χώρα σας (Εάν δεν έχετε λάβει ενημερώσεις, επικοινωνήστε με την τοπική τελωνειακή υπηρεσία).

 

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εορταστικής περιόδου ή της αύξησης των πωλήσεων, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 5 εργάσιμες ημέρες. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά καθημερινά για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες λαμβάνουν πακέτα το συντομότερο δυνατό, επομένως εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας.

 

Επεξεργαζόμαστε παραγγελίες από τις 8:00 π.μ. PST - 4 μ.μ. PST από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι μεταφορείς δεν επεξεργάζονται παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα και Διακοπές.

 

Επιστροφή στον αποστολέα

 

Οποιεσδήποτε υπηρεσίες επαναποστολής είναι στην αποκλειστική κρίση του igetgreece .

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί σε εμάς λόγω μη παραδοτέας διεύθυνσης, όπως λανθασμένη ή ελλιπής διεύθυνση, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να εκδίδουμε επιστροφή χρημάτων ή να στείλουμε προϊόντα αντικατάστασης με δικά μας έξοδα. Εάν τα αγαθά μας επιστραφούν πίσω στις εγκαταστάσεις μας, θα προσφερθεί επιστροφή χρημάτων μείον τα ταχυδρομικά έξοδα.

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί στον αποστολέα επειδή ο μεταφορέας δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει υπογραφή ενηλίκου και απόδειξη ταυτότητας, το igetgreece διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ένα τέλος ανεφοδιασμού 1 5 $ από την επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας. Επιπλέον, το igetgreece διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει εκ νέου μια παραγγελία αντικατάστασης μόνο αφού μας επιστραφεί και υποβληθεί σε επεξεργασία το αρχικό πακέτο και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα ξαναστείλουμε με δικά μας έξοδα.

 

Κρατικοί Κανονισμοί

 

Οι παραγγελίες με απαγορευμένα είδη θα αφαιρεθούν και θα ακυρωθούν από την παραγγελία, με την προϋπόθεση ότι ολόκληρη η παραγγελία ακυρωθεί και επιστραφεί ενώ το υπόλοιπο πακέτο θα υποβληθεί σε κανονική επεξεργασία.

 

Όλες οι εκπτώσεις Vape έχουν περιοριστεί στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

l Πολιτεία - Αρκάνσας, Μέιν, Όρεγκον, Γιούτα και Βερμόντ

l Πόλεις - Σαν Φρανσίσκο, Άνκορατζ

 

Οι πωλήσεις Flavored E-Liquid περιορίζονται στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

l Πολιτεία - Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ, Μασαχουσέτη, Ρόουντ Άιλαντ

l Πόλεις - Σικάγο, Ουάσιγκτον DC

 

Λάβετε υπόψη ότι η παρεχόμενη λίστα περιορισμών δεν είναι εξαντλητική. Οι περιορισμοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία και θα μπορούσαν να επεκταθούν σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων σε κάθε δικαιοδοσία σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, η χρήση κουπονιών ενδέχεται να περιοριστεί λόγω περιορισμών που αφορούν τη δικαιοδοσία.

 

Διεθνείς Παραγγελίες

 

Εάν η χώρα/πολιτεία σας δεν αναφέρεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, δεν μπορούμε να δεχτούμε πληρωμή από ή να αποστείλουμε στη χώρα σας αυτήν τη στιγμή.

 

1. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται παρατίθενται δεν θα μετατραπεί αυτόματα στο τοπικό σας νόμισμα. Το igetgreece δεν ευθύνεται για τυχόν τέλη μετατροπής που σχετίζονται με διεθνείς παραγγελίες.

2. Όλοι οι δασμοί, οι φόροι, ο ΦΠΑ και τυχόν τέλη που σχετίζονται με την υπηρεσία αποστολής δεν καλύπτονται και οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για αυτές τις πληρωμές. Επιπλέον, το igetgreece δεν ευθύνεται για τυχόν δέματα που κατασχέθηκαν ή σταμάτησαν από τις αρχές, ή για τυχόν χρεώσεις που απαιτούνται για διεθνείς δασμούς.

 

Για οποιονδήποτε λόγο που το δέμα επιβάρυνε πρόσθετα έξοδα αποστολής, όπως η απόρριψη από το τελωνείο, η παράδοση σε λάθος διεύθυνση ή η επιστροφή στον αποστολέα από τον πελάτη, το πρόσθετο κόστος υπόκειται σε αφαίρεση από την αρχική πληρωμή.

 

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε με τις τοπικές αρχές για περισσότερους κανόνες και κανονισμούς σχετικά με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα προϊόντα ατμίσματος.

 

Χαμένα & Μη Παραδοθέντα Πακέτα

 

Τα χαμένα ή μη παραδοθέντα πακέτα δεν αποτελούν ευθύνη της igetgreece και τυχόν ζητήματα που προκύπτουν από πακέτα που δεν έχουν παραληφθεί πρέπει να επιλύονται από τον πελάτη, με τον τρίτο μεταφορέα σε χρήση. Το igetgreece καταβάλλει προσπάθειες για τη συντήρηση και την επίλυση τέτοιων θεμάτων και τυχόν λανθασμένα ζητήματα αποστολής πρέπει να αναφέρονται εντός 48 ωρών από την τελευταία ενημέρωση παρακολούθησης.

 

Το igetgreece δεν θα είναι υπεύθυνο για τα πακέτα που εμφανίζονται ως Παραδοτέα όταν αποστέλλονται σε τρίτους μεταφορείς. Οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν με τέτοιες αποστολές που επισημαίνονται ως παραδοτέες πρέπει να επιλύονται από τον πελάτη με την τρίτη μεταφορική εταιρεία.

 

Λάβετε υπόψη ότι λανθασμένες και ελλιπείς υποβολές διεύθυνσης που εισάγονται από τον χρήστη θα προκαλέσουν καθυστερήσεις, επιστροφές και άλλα ζητήματα που θα επηρεάσουν την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σας. Το igetgreece δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε και όλα τα έξοδα που σχετίζονται με λανθασμένες και εσφαλμένες υποβολές διευθύνσεων που έχουν εισαχθεί από τον χρήστη.

 

Πώς αποστέλλονται τα ανταλλακτικά;

 

Όλες οι αποστολές αντικατάστασης και οι αποστολές με εγγύηση αποστέλλονται χρησιμοποιώντας την τυπική αποστολή.

 

IGET vape legend - 4000 ρουφηξιές - 10 συσκευασία LDRXX533 €356.61 IGET vape legend - 4000 ρουφηξιές - 10 συσκευασία LDRXX533 IGET vape legend - 4000 ρουφηξιές LDRXX651 ροδάκινο γκουάβα φράουλα πάγος IGET vape legend - 4000 ρουφηξιές LDRXX651 ροδάκινο γκουάβα φράουλα πάγος €36.23

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης...

Paypal Visa Payments
Copyright © 2024 Igetgreece.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα που πωλούνται στοIgetgreeceΤο .com μπορεί να περιέχει νικοτίνη, μια χημική ουσία που προκαλεί μεγάλη εξάρτηση. Τα προϊόντα που προσφέρονται στον ιστότοπο δεν προορίζονται για χρήση από ανηλίκους κάτω των 18 ετών, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα, άτομα με επιληπτικές διαταραχές ή οποιονδήποτε πρέπει να αποφεύγει τη χρήση καπνού ή προϊόντων νικοτίνης για ιατρικούς λόγους. Κρατάτε πάντα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μακριά από παιδιά.

Νέα διαδικασία αποστολής και ειδοποιήσεις παρακολούθησης

 

Είμαστε περήφανοι που επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας γρήγορα, με τις περισσότερες παραγγελίες να φεύγουν από τις εγκαταστάσεις μας σε λιγότερο από 24 ώρες. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 72 ώρες. Χρησιμοποιούμε ένα αξιόπιστο δίκτυο αποστολής για αλληλογραφία vape για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας.

 

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα λάβετε τη μέθοδο αποστολής και τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και τον τοπικό πάροχο υπηρεσιών. Ένα email παρακολούθησης θα σας αποσταλεί αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας στις εγκαταστάσεις μας.

 

*Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι χρόνοι διέλευσης είναι εκτιμήσεις και δεν περιλαμβάνουν Σαββατοκύριακα ή αργίες.

 

Εάν βρίσκεστε στο μεσοδυτικό ή ανατολικό μισό των ΗΠΑ, η παραγγελία σας μπορεί να υποβληθεί σε διαδικασία αποστολής σε 2 βήματα.

 

Για να βελτιστοποιήσετε την εξοικονόμηση πόρων και να εξοικονομήσετε έξοδα αποστολής, σκεφτείτε να αγοράσετε την παραγγελία σας χύμα.

 

PUDOpoint - Επιλογή παραλαβής σε τοπική επιχείρηση

 

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την PUDOpoint για να προσφέρουμε έναν βολικό και ασφαλή πάγκο παραλαβής σε μια τοπική επιχείρηση κοντά σας!

 

Η ομάδα μας θα αποστείλει το πακέτο σας στην τοποθεσία PUDO που έχετε επιλέξει στο ταμείο με βάση την αναζήτηση Ταχυδρομικού Κώδικα. Μόλις η παραγγελία παραδοθεί στην τοποθεσία της επιχείρησης, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email ότι είναι έτοιμη για παραλαβή με τη διεύθυνση τοποθεσίας, τον αριθμό παραγγελίας και τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

 

Μπορείτε να παραλάβετε πακέτα την ώρα και το μέρος που σας βολεύει χωρίς να ανησυχείτε για τα πακέτα που έχουν μείνει στην πόρτα σας ενώ είστε έξω!

 

Κάλυψη νέας υπηρεσίας

 

Μπορεί να δείτε ότι δεν είμαστε σε θέση να αποστείλουμε σε ορισμένους από τους πελάτες μας, κυρίως λόγω υλικοτεχνικού περιορισμού ή έλλειψης τοπικής υπηρεσίας μεταφορέα σε ορισμένες περιοχές στις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Ωστόσο, το δίκτυο αποστολών μας με 20+ τοπικούς τοπικούς μεταφορείς επεκτείνεται κάθε εβδομάδα, γι' αυτό εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε ξανά!

 

Εάν δεν είμαστε σε θέση να στείλουμε στον προορισμό σας, θα ειδοποιηθεί κατά το ταμείο. Φροντίστε να ελέγξετε τον Έλεγχο Ταχυδρομικού Κώδικα και να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις. Επιπλέον, επικοινωνήστε μαζί μας αργότερα, καθώς προσθέτουμε κάλυψη υπηρεσιών κάθε εβδομάδα.

 

Απαιτείται υπηρεσία υπογραφής ενηλίκων

 

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή δικαιοδοσία και τους νόμους, για όλες τις ταχυδρομικές παραγγελίες vape θα απαιτείται η χρήση της Επιβεβαίωσης Υπογραφής Ενηλίκων (21+) κατά την παράδοση για πακέτα που περιέχουν προϊόντα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Για να λάβετε αυτό το πακέτο, ο παραλήπτης πρέπει να επιδείξει στον υπάλληλο παράδοσης ένα κατάλληλο έντυπο κρατικής ταυτότητας με φωτογραφία για επιβεβαίωση ηλικίας.

 

Η υπηρεσία Adult Signature απαιτεί μια επιπλέον χρέωση 7 $ και οι τιμές θα αντικατοπτρίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Εάν είναι πιο βολικό για εσάς, μπορούμε να στείλουμε τα ατμιστικά σας σε μια επαγγελματική διεύθυνση. Δεν είναι δυνατή η αποστολή σε ταχυδρομικές θυρίδες.

 

Χρονοδιαγράμματα αποστολής και χειρισμού

 

Μπορεί να χρειαστούν 24 έως 72 εργάσιμες ώρες για την επεξεργασία προτού αποσταλεί για όλες τις παραγγελίες. Μετά την περίοδο επεξεργασίας, θα αποσταλεί αυτόματα ένα email παρακολούθησης στον πελάτη για να επιβεβαιώσει ότι το πακέτο βρίσκεται στα τελικά στάδια εκπλήρωσης. Ο τρόπος αποστολής και οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης θα παρέχονται κατά το ταμείο, ανάλογα με την τοποθεσία σας.

 

Διεθνή πακέτα - Δεν υπάρχει διαθέσιμη εκτίμηση, η παρακολούθηση θα δείξει κίνηση από τις εγκαταστάσεις μας και, στη συνέχεια, μόλις φτάσει στη χώρα σας (Εάν δεν έχετε λάβει ενημερώσεις, επικοινωνήστε με την τοπική τελωνειακή υπηρεσία).

 

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εορταστικής περιόδου ή της αύξησης των πωλήσεων, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 5 εργάσιμες ημέρες. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά καθημερινά για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες λαμβάνουν πακέτα το συντομότερο δυνατό, επομένως εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας.

 

Επεξεργαζόμαστε παραγγελίες από τις 8:00 π.μ. PST - 4 μ.μ. PST από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι μεταφορείς δεν επεξεργάζονται παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα και Διακοπές.

 

Επιστροφή στον αποστολέα

 

Οποιεσδήποτε υπηρεσίες επαναποστολής είναι στην αποκλειστική κρίση του igetgreece .

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί σε εμάς λόγω μη παραδοτέας διεύθυνσης, όπως λανθασμένη ή ελλιπής διεύθυνση, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να εκδίδουμε επιστροφή χρημάτων ή να στείλουμε προϊόντα αντικατάστασης με δικά μας έξοδα. Εάν τα αγαθά μας επιστραφούν πίσω στις εγκαταστάσεις μας, θα προσφερθεί επιστροφή χρημάτων μείον τα ταχυδρομικά έξοδα.

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί στον αποστολέα επειδή ο μεταφορέας δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει υπογραφή ενηλίκου και απόδειξη ταυτότητας, το igetgreece διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ένα τέλος ανεφοδιασμού 1 5 $ από την επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας. Επιπλέον, το igetgreece διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει εκ νέου μια παραγγελία αντικατάστασης μόνο αφού μας επιστραφεί και υποβληθεί σε επεξεργασία το αρχικό πακέτο και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα ξαναστείλουμε με δικά μας έξοδα.

 

Κρατικοί Κανονισμοί

 

Οι παραγγελίες με απαγορευμένα είδη θα αφαιρεθούν και θα ακυρωθούν από την παραγγελία, με την προϋπόθεση ότι ολόκληρη η παραγγελία ακυρωθεί και επιστραφεί ενώ το υπόλοιπο πακέτο θα υποβληθεί σε κανονική επεξεργασία.

 

Όλες οι εκπτώσεις Vape έχουν περιοριστεί στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

l Πολιτεία - Αρκάνσας, Μέιν, Όρεγκον, Γιούτα και Βερμόντ

l Πόλεις - Σαν Φρανσίσκο, Άνκορατζ

 

Οι πωλήσεις Flavored E-Liquid περιορίζονται στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

l Πολιτεία - Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ, Μασαχουσέτη, Ρόουντ Άιλαντ

l Πόλεις - Σικάγο, Ουάσιγκτον DC

 

Λάβετε υπόψη ότι η παρεχόμενη λίστα περιορισμών δεν είναι εξαντλητική. Οι περιορισμοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία και θα μπορούσαν να επεκταθούν σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων σε κάθε δικαιοδοσία σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, η χρήση κουπονιών ενδέχεται να περιοριστεί λόγω περιορισμών που αφορούν τη δικαιοδοσία.

 

Διεθνείς Παραγγελίες

 

Εάν η χώρα/πολιτεία σας δεν αναφέρεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, δεν μπορούμε να δεχτούμε πληρωμή από ή να αποστείλουμε στη χώρα σας αυτήν τη στιγμή.

 

1. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται παρατίθενται δεν θα μετατραπεί αυτόματα στο τοπικό σας νόμισμα. Το igetgreece δεν ευθύνεται για τυχόν τέλη μετατροπής που σχετίζονται με διεθνείς παραγγελίες.

2. Όλοι οι δασμοί, οι φόροι, ο ΦΠΑ και τυχόν τέλη που σχετίζονται με την υπηρεσία αποστολής δεν καλύπτονται και οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για αυτές τις πληρωμές. Επιπλέον, το igetgreece δεν ευθύνεται για τυχόν δέματα που κατασχέθηκαν ή σταμάτησαν από τις αρχές, ή για τυχόν χρεώσεις που απαιτούνται για διεθνείς δασμούς.

 

Για οποιονδήποτε λόγο που το δέμα επιβάρυνε πρόσθετα έξοδα αποστολής, όπως η απόρριψη από το τελωνείο, η παράδοση σε λάθος διεύθυνση ή η επιστροφή στον αποστολέα από τον πελάτη, το πρόσθετο κόστος υπόκειται σε αφαίρεση από την αρχική πληρωμή.

 

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε με τις τοπικές αρχές για περισσότερους κανόνες και κανονισμούς σχετικά με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα προϊόντα ατμίσματος.

 

Χαμένα & Μη Παραδοθέντα Πακέτα

 

Τα χαμένα ή μη παραδοθέντα πακέτα δεν αποτελούν ευθύνη της igetgreece και τυχόν ζητήματα που προκύπτουν από πακέτα που δεν έχουν παραληφθεί πρέπει να επιλύονται από τον πελάτη, με τον τρίτο μεταφορέα σε χρήση. Το igetgreece καταβάλλει προσπάθειες για τη συντήρηση και την επίλυση τέτοιων θεμάτων και τυχόν λανθασμένα ζητήματα αποστολής πρέπει να αναφέρονται εντός 48 ωρών από την τελευταία ενημέρωση παρακολούθησης.

 

Το igetgreece δεν θα είναι υπεύθυνο για τα πακέτα που εμφανίζονται ως Παραδοτέα όταν αποστέλλονται σε τρίτους μεταφορείς. Οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν με τέτοιες αποστολές που επισημαίνονται ως παραδοτέες πρέπει να επιλύονται από τον πελάτη με την τρίτη μεταφορική εταιρεία.

 

Λάβετε υπόψη ότι λανθασμένες και ελλιπείς υποβολές διεύθυνσης που εισάγονται από τον χρήστη θα προκαλέσουν καθυστερήσεις, επιστροφές και άλλα ζητήματα που θα επηρεάσουν την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σας. Το igetgreece δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε και όλα τα έξοδα που σχετίζονται με λανθασμένες και εσφαλμένες υποβολές διευθύνσεων που έχουν εισαχθεί από τον χρήστη.

 

Πώς αποστέλλονται τα ανταλλακτικά;

 

Όλες οι αποστολές αντικατάστασης και οι αποστολές με εγγύηση αποστέλλονται χρησιμοποιώντας την τυπική αποστολή.

 

Product Inquiry Popup

MEN'S SIZES                                  
US 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
UK 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11
EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

 

WOMEN'S SIZES                                  
US 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12      
UK 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10      
EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

 

YOUTH SIZES                                  
US K10 K11 K12 K13 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7
EU 27 28.5 30 31.5 32.5 33 33.5 34.5 35 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40
CM 17 17.5 18.5 19.5 20 20.5 21 21.5 22   22.5 23 23.5 24 24.5 25